Trainingsweekend 2019

Zoals inmiddels bijna een traditie is geworden vertrokken we in het tweede weekend van januari met de Winds groep naar Holwerd voor het jaarlijkse trainingsweekend. Hier zijn we vrijdagavond rustig gestart met een kop koffie/thee en daarna een korte muzikale repetitie. Deze muzikale repetitie zorgde voor een onverwacht, maar prachtig kippenvel moment. Het tweede deel van de show is iets veranderd en de zang die er voor het eerst bij komt, goed uitgevoerd, zorgt voor dit kippenvelmoment.

Na de repetitie wordt er met z’n allen nog gezellig een drankje gedaan en worden er enkele potjes Weerwolven gespeeld. Zaterdagmorgen na het gezamenlijke ontbijt vertrekken we naar de sport/theaterhal om ons te focussen op de show. Er wordt hard gewerkt en de dag vliegt voorbij. In de middag komt ook de kledingcommissie langs om de uniformen waar zij al een tijd aan werken te showen en te passen. ’s Avonds krijgen we een heerlijke warme maaltijd. Hierna volgt nog een muzikale repetitie. Als we weer bij de slaaplocatie komen staat er een heerlijk borrelbuffet voor ons klaar, aangeboden door Slump Catering. Dit omdat wij eerder dit jaar Slump hebben geholpen in de catering bij de Musical Tommy in Park Heremastate.

Zondags konden we nog genieten van het borrelbuffet, maar werd er ook weer hard gewerkt om ook het laatste deel van de show er in te krijgen. Alle delen zaten er aan het einde van het trainingsweekend in. Er is hard gewerkt door iedereen, we konden dan ook met een voldaan gevoel huiswaarts keren, waarna iedereen lekker de voetjes omhoog kon doen.