Optredens Avond4Daagse Joure & Sneek

In mei en juni staan de jaarlijkse avond4daagse in de meeste plaatsen weer op de agenda. Zo natuurlijk ook in Joure en Sneek, waar wij de muzikale inlijsting mochten verzorgen. In Joure regelen we zelfs de gehele avond4daagse van start tot finish. Gelukkig hebben we het dit jaar getroffen met het weer en konden alle vier de  avonden doorgaan. Op donderdagavond heeft ook het nieuwe dweilorkest van Joure, de Skomkoppen, muzikale invulling gegeven tijdens de intocht van alle kinderen met hun ouders. Het was gezellig druk in de Midstraat waar de laatste meters van de avond4daagse werden gelopen.

Eind mei waren we te gast in Sneek bij de avondvierdaagse. Samen met o.a. (Jong) Advendo werden de Sneker kinderen en ouders begeleidt op hun laatste meters, waarna er in de Veemarkt nog muzikaal werd afgesloten.