Ballonfeesten Joure

Afgelopen weekend waren de ballonfeesten in Joure. Er gingen meer dan 40 ballonnen de lucht in en er waren veel leuke dingen te doen. D-Zire Joure was uitgenodigd om twee avonden een dans/vlag voorstelling te geven tijdens de spectaculaire Night Glow op vrijdag- en zaterdagavond. Dit was een groot succes. Er stonden 13 meiden klaar die een fantastisch optreden hebben gegeven.

Op zaterdagmiddag was er een familiedag. Ook hier stonden een aantal (instructie)leden op het veld een leuke workshop te geven. Er kwamen veel enthousiaste kinderen op af. Ze mochten proberen om bewegingen met de vlag te doen. Er werd natuurlijk ook volop gedanst! Wat een geslaagde middag.

Ons volgende activiteit is het kinderdorp in Joure. Daar zijn wij te vinden op dinsdag 23 augustus vanaf 13:00 uur om een leuke dans/vlag workshop te geven. Zien wij jullie daar ook?

Enthousiaste kinderen die mee doen tijdens de familiedag op zaterdagmiddag.
D-Zire tijdens de Night Glow.