CON SPIRITO BRUIST DOOR PASSIE EN BELEVING

nieuws1

Na een flitsende “Lift Off”, een geweldige presentatie die druk bezocht werd op 26 februari j.l, zet Con Spirito alle zeilen bij!! Tijdens de presentatie werden diverse activiteiten gelanceerd waaronder de realisatie van de “Band of Gold”. De vereniging bruist als nooit tevoren. Allerlei initiatieven worden ontplooit om het 50-jarige jubileum kracht en luister bij te zetten. 

 

“Band of Gold”

"Band of Gold" is een bijzonder en volstrekt uniek project, dat inmiddels al meer dan 110 deelnemers telt. Van heinde en ver komen oudleden naar Joure om weer gezamenlijk te repeteren. De jongste deelnemer is 12 jaar en de oudste deelnemer is 72 jaar oud. Iedere repetitie is een "reünie" op zich. Met veel passie en onder de bezielende leiding van een groot aantal oud instructeurs, worden een aantal muziekstukken en dansen ingestudeerd, met als doel deze in dit reüniejaar een aantal keren uit te voeren.

 

Zo was het op zondagmiddag 12 maart j.l. een drukte van belang in de evenementenhal in Joure. De gehele hal, en de diverse ruimtes van de aanliggende "Triangel", werden door meer dan 100 "Band of Gold" leden gebruikt om de nieuwe stukken in te studeren. Con Spirito is trots op deze inzet en meet het project dan ook breed uit in de media. Ook landelijk is er veel interesse in Con Spirito en de vereniging wordt dan ook op grote schaal gevolgd op de nieuwe mediakanalen. 

 

Naast de band of gold is er een “’Electric Gold” Band geformeerd. Deze 7- mans formatie, die bestaat uit muzikanten en instructieleden die Con Spirito eertijds heeft voorgebracht, zullen op de aankomende festiviteiten op een professionele manier acte de présence geven en alsof het nog niet genoeg is, wordt er momenteel ook nog gewerkt aan een groot slagwerkensemble. De vereniging bruist als vanouds! Onder de slogans: “50 years of Passion” en  Con Spirito “a life time experience” wordt met een enorme “geestdrift” (de betekenis van de naam Con Spirito) het totale concept ingevuld.