Con Charma 2017

nieuws2Op zaterdag 6 mei presenteert Con Spirito “Con Charma 2017”. De naam Con Charma is bijna even oud als de vereniging en was vroeger een begrip in Joure. Onder de slogans: “50 years of Passion” en “a life time experience” is met een enorme geestdrift (de betekenis van de naam Con Spirito) het totale concept voor Con Charma 2017 ingevuld.

Het programma beloofd zeer afwisselend te worden met onder andere diverse gastoptredens, een optreden van "Winds of Con Spirito" en van de “Band of Gold”. Met meer dan 125 muzikanten belooft dit een van de hoogtepunten van de avond te worden!

 

De “Band of Gold" is een bijzonder en uniek project. Van heinde en ver komen oud leden naar Joure om gezamenlijk te repeteren. Onder de bezielende leiding van een groot aantal oud-instructeurs, worden er muziekstukken en dansen ingestudeerd, met als doel deze in dit reüniejaar een aantal keren uit te voeren voor publiek, met de primeur op Con Charma 2017.

 

Naast de Band of Gold is de “Electric Band of Gold” geformeerd. Deze 7-mans formatie, die bestaat uit muzikanten en instructieleden die Con Spirito heeft voorgebracht, zullen op een professionele wijze acte de présence geven en na de uitvoering een muzikale bijdrage leveren aan de afterparty. Èn, alsof het nog niet genoeg is, wordt er momenteel gewerkt aan een groot slagwerkensemble dat uiteraard ook zijn steentje zal bijdragen aan deze fantastische avond!.

Na het Con Charma zullen er meer activiteiten volgen, waaronder een imposante taptoe in Joure, gecombineerd met een groots opgezette reünie op 1 juli a.s. Het jubileumjaar zal op een bijzondere manier worden afgesloten en ook hiervoor liggen er al een flink aantal ideeën op tafel.