Ons 50 jarig bestaan

Het bruist binnen Con Spirito! De sfeer is fantastisch!


Na een geweldig Con Charma ‘Con Charma’ 2017, zitten veel mensen inmiddels alweer met elkaar om tafel om de festiviteiten voor 1 juli te organiseren. Op die dag wordt in de Midstraat, van 11:00 tot ca 16:00 uur, ‘ReUnited on de street’ gehouden: een fantastisch muziekevenement met medewerking van onder andere Jong Advendo en het Kamper Trompetterkorps. Op het plein bij de Rooms Katholieke kerk zal een podium staan, waar de ‘Band of Gold’, ‘The Electric Band of Gold’ en zes collega korpsen een concert gaan geven. En om vier uur start op het terein van SC Joure ‘ReUnited on the Field’, een taptoe met medewerking van Jong Advendo, Kamper trompetter Korps, showband Noordenveld en anderen. De dag zal worden afgesloten met ‘ReUnited Forever’, een reünie voor alle leden, oud leden, bestuur en oud bestuurders, instructie en oud instructie. De reünie vind plaats in de evenementenhal.  
Wilt u zich alvast opgeven voor de reünie? Klik dan op deze link. Een precies programma volgt snel!

 

reuncs

reunstreetcs

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

In 2017 in 2017 bestaat Con Spirito 50 jaar en dát gaan we vieren! Er staan vele evenementen op onze agenda, waaronder het Con Charma op 6 mei, een grote taptoe in combinatie met een groots opgezette reünie op 1 juli a.s. en een groots indoor muziekevenement in oktober. Wij willen laten zien dat we een, zoals onze naam ook al aangeeft, “geestdriftige” vereniging zijn, waaraan jong en oud plezier beleeft! 

 


 

 

 

 

 

"Music is to the soul what words are to the mind"